• Haberler
  • Gündem
  • Altay Camiası’nın büyükleri Eren Erdoğan’la uzlaşma için devreye girecek

Altay Camiası’nın büyükleri Eren Erdoğan’la uzlaşma için devreye girecek

Yeni İzmir Gazetesi'nden Hasan Demir'in haberine göre Altay taraftarı Eren Erdoğan'ın kadro dışı bırakılmasından rahatsız. Transfer...

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre Altay taraftarı Eren Erdoğan’ın kadro dışı bırakılmasından rahatsız. Transfer yasağıyla boğuşan Altay’ın Eren Erdoğan gibi bir yetenekten mahrum kalmasını istemeyen taraftar, yönetim ile genç futbolcunun anlaşmasını istiyor. Daha önce sorun çıkaran ve art niyetli davranan futbolculara boyun eğmeyeceğini açıklayan Başkan Ayhan Dündar ise Eren Erdoğan sözleşme yenilemek için iyi niyetli tavır sergilemedikçe, geri adım atmama konusunda kararlı.

CAMİANIN BÜYÜKLERİ ARAYA GİRECEK

Altay camiasının önemli isimlerinin, araya gireceği ve Eren Erdoğan ile yönetimi uzlaştırma çabası vereceği öğrenildi. Sorunun 31 Ağustos’ta gerçekleşecek kongreden önce çözülmesini isteyen camia büyükleri, bu sezon lig düşme faciası yaşamadan mali sorunları ve transfer yasağını aşmak istiyor.

Altyapısında yetiştiği Altay ile sözleşme yenileme konusunda sorun yaşayan Eren Erdoğan, kadro dışı bırakılmıştı. Önümüzdeki yıl sözleşmesi sona erecek olan Erdoğan’a iyi bir teklif yapılmasına rağmen bu teklifleri kabul etmeyen Erdoğan’ın kulübü zor durumda bırakacak taleplerde bulunduğu öğrenildi. Eren Erdoğan’ın sözleşmesine, “Takım küme düşerse ve maç başı ücreti 1 hafta ödenmezse oyuncu serbest kalma hakkı kazanır” maddeleri eklenmesini istediği ileri sürüldü.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme