Altay, iç sahada kazanmanın peşinde

Altay, son ev sahibi galibiyetini 23 Şubat'ta Giresunspor'u 1-0 yenerek elde etti ve bu hafta sonu Fethiyespor'u mağlup ederek taraftarının önünde kazanmayı hedefliyor.

Altay, son ev sahibi galibiyetini 23 Şubat'ta Giresunspor'u 1-0 yenerek elde etti ve bu hafta sonu Fethiyespor’u mağlup ederek taraftarının önünde kazanmayı hedefliyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta sezona 1 galibiyet ve 1 beraberlikle iyi başlayan siyah-beyazlılar, ardından yaşadığı iki mağlubiyetle düşüşe geçti. Teknik direktör Gökhan Karaaslan, bu olumsuz duruma son vermek için oyuncularına yoğun bir antrenman programı uygularken, taraftarın desteğiyle iç sahada kazanmanın önemini vurguladı. 

Altay, iç sahada kazanmanın peşinde

YALNIZCA 1 GOL ATABİLMİŞTİ 

Geçmişte, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'ndaki son galibiyetinden bu yana Altay, evinde oynadığı 7 maçta 6 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı; bu süreçte 19 gol yerken sadece 1 gol atabildi. Hafta sonu Fethiyespor'la yapılacak karşılaşmada, bu kötü gidişatı sonlandırmayı ve 220 günlük bir aradan sonra taraftarını mutlu bir şekilde evine göndermeyi amaçlıyor. Altay, bu maçı kazanarak hem iç saha karnesini düzeltecek hem de yeniden özgüven kazanmayı hedefliyor.
 

Bakmadan Geçme