• Haberler
  • Genel
  • Altay’ın genç yeteneği bu sezon 10 numaralı formayı giyecek

Altay’ın genç yeteneği bu sezon 10 numaralı formayı giyecek

Tıpkı babası gibi Torbalıspor altyapısında yetiştikten sonra hayranı olduğu Altay altyapısına transfer olan ve burada profesyonelleşen...

Tıpkı babası gibi Torbalıspor altyapısında yetiştikten sonra hayranı olduğu Altay altyapısına transfer olan ve burada profesyonelleşen Eren Erdoğan’ın yıldızı parlama devam ediyor. Bu sezon Süper Lig ekiplerinden teklif almasına rağmen Altay’da kalmayı tercih eden genç yetenek, yeni sezonda hayalini kurduğu 10 numaralı formayı giyecek.

10 numaralı formayı giyme hayali olduğunu anlatan Eren, “10 numaranın sorumluluğu yüksek. Bunu biliyorum. Bunu kaldırabileceğimi düşünüyorum. İnşallah 10 numaraya yakışan bir şekilde takımıma oyun ve skor katkısı sağlayabilirim bu sene” dedi. Hedefinin Altay’da kaptanlık yapmak olduğunu anlatan Eren, taraftarların desteğiyle güzel bir sezon geçireceklerini belirtti.

Altay’ın genç sol kanat oyuncusu Eren Erdoğan, Afyon kampında açıklamalarda bulundu. Altyapıda forma giyen her oyuncunun hayalinin A takımda oynamak olduğunu dile getiren 22 yaşındaki futbolcu, “Benim de hayalim buydu. A takıma yükselip maça çıktığımda çok güzel hisler yaşadım. Kendimi çok değerli hissettim. Taraftarlarımız da altyapıdan çıkan oyuncuların arkasında duruyor. Kendimi daha fazla geliştirip, daha değerli hissetmek istiyorum” dedi.

Hasan Demir

Bakmadan Geçme