• Haberler
  • Genel
  • Altılı masa, adayını ‘o tarihte’ belirleyecek

Altılı masa, adayını ‘o tarihte’ belirleyecek

Altılı masanın adayı konusunda İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Millet İttifakı’nın 2 Mart’ta yapacağı toplantıda cumhurbaşkanı adayının belirleyeceğini açıkladı.

Altılı masa, adayını ‘o tarihte’ belirleyecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Millet İttifakı’nın 2 Mart’ta yapacağı toplantıda 13’üncü cumhurbaşkanı adayının belirleneceğini açıkladı. Zorlu, konuya dair şu ifadeleri kullandı:

“2 Mart’ta Millet İttifakı 13’üncü cumhurbaşkanını belirleyecek. Bu iradeyi gösterecek ve en kısa zamanda da bu iradenin ortaklaşmasıyla bunu milletimizle paylaşacağız. Biz İYİ Parti olarak milletimizin neyi istediğini, neyi beklediğini biliyoruz. Bu sorumlulukla sayın Genel Başkanımız görüşmelerini gerçekleştiriyor.”

Zorlu, sözlerine şunları ekledi:

“Dün gerçekleşen görüşme Millet İttifakı’nın paydaşlarının zaman zaman yaptığı periyodik görüşmelerden biridir. Yaklaşık 1 buçuk saatlik bir görüşme gerçekleştirdiler. Sayın Kılıçdaroğlu’nun, genel başkanımızı ziyaretleri sonrası adım adım 2 Mart’taki toplantıya tüm paydaşlar hazırlanıyor.”

Zorlu, dün gerçekleşen toplantıda Millet İttifakı’nın adayının kesinleştiği konusundaki iddialara şu şekilde yanıt verdi:,

“Dün görüşmeden sonra bazı yayınlarda aday üzerinde mutlak bir anlaşma olduğu ya da bize atfen kullanılan ve asla kabul etmeyeceğimiz ‘pazarlık’ gibi ifadeler, bunların hiçbirisi gerçeği yansıtmamaktadır.”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme