Altınordu evinde berabere kaldı

Altınordu Teknik Direktörü Hasan Özer, Bandırmaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, oyuncularını son dakikalarda verdikleri reaksiyon ve...

Altınordu evinde berabere kaldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altınordu Teknik Direktörü Hasan Özer, Bandırmaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, oyuncularını son dakikalarda verdikleri reaksiyon ve maçı bırakmayışlarından dolayı kutladığını belirtti.

Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasında Altınordu, evinde konuk ettiği Bandırmaspor ile 3-3 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Özer, “Maçı mutlak galip gelmemiz gerekti. Çünkü alt sıralardan kurtulmak için evimizde oynadığımız maçı galip bitirerek en azından daha güvenli bir yere gelmek istiyorduk” dedi. İlk yarı ve ikinci yarının başında takımının 3-0 geriye düştüğünü ancak takımın maçı bırakmaması ve verdiği mücadele ile son dakikalarda beraberliği kurtardığını ifade eden Özer, “Üç sıfırdan sonra puan almak gerçekten önemliydi. Bu puan bizim için çok değerli olacak. Hem moralimizi yükseltti hem de ligin son üç haftasında da çok önemli maçlara çıkacağız” şeklinde konuştu. Özer ayrıca, Bandırmaspor’un da iyi bir mücadele sergilediğini ve takımının oynatmamak için çok çaba sarf ettiğini sözlerine ekledi.

(İHA)

Bakmadan Geçme