Altınordu'da yeni patron: Ufuk Kahraman

İzmir ekibi, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla Ufuk Kahraman’ın görevine başladığını belirterek 45 yaşındaki teknik adama...

Altınordu'da yeni patron: Ufuk Kahraman
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir ekibi, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla Ufuk Kahraman’ın görevine başladığını belirterek 45 yaşındaki teknik adama başarılar diledi.

EROĞLU’NUN YARDIMCISIYDI

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, 10 yıllık teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırmıştı. Kırmızı-lacivertliler, 10 yıldır kulüpte görev bulunan ve uzun süredir Hüseyin Eroğlu’nun yardımcılığını yapan yardımcı Ufuk Kahraman’ı teknik direktörlük görevine getirdi. İzmir ekibi, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla Ufuk Kahraman’ın görevine başladığını belirterek başarılar diledi.

ALTINORDU SADECE FUTBOLCU YETİŞTİRMİYOR

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, sezon başında aldığı kararla sadece futbolcu değil, teknik direktör de yetiştireceklerini ifade ederek, her 5 yılda bir olmak üzere teknik kadronun değişeceğini açıklamıştı. Bu çerçevede Ufuk Kahraman, Hüseyin Eroğlu’nun ardından kulüp içinden yetişen ikinci teknik adam oldu.

EROĞLU’NDAN VEDA

Kulüpten ayrılan Eroğlu, Türkiye’de 10 yıl boyunca bir takımda görev yapan hiçbir teknik direktör olmadığına dikkat çekerek, “Benim ne yapacağım konusunda henüz bir şey söylemek için çok erken. Öncelikli olarak Avrupa’ya gidip tüm yenilikleri yerinde görüp incelemek ve yeni bir projeye başlamak istiyorum.” dedi.

“SİSTEM SÜRER”

Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın kurduğu sistemin, herkesin hayal gibi baktığı şeylerin birer birer gerçekleşmesini sağladığını ifade eden Eroğlu, “Gelinen noktada borcu olmayan, kurumsal yönetim ilkeleriyle yönetilen, kısa, orta ve uzun vadeli planları belirli bir kulüp konumuna gelerek Altınordu armasını en yükseğe çıkardık. Bayrağı 10 yıldır birlikte olduğum Ufuk Kahraman’a teslim etmek güzel bir duygu. Altınordu sistemi aynı şekilde devam edecektir, buna inanıyorum.”  ifadelerini kullandı. Altınordu’da 2012-2013’de göreve başlayan Eroğlu, lig ve kupada 369 maçta takımının başında sahaya çıktı.

Bakmadan Geçme