2. Bölge'den bağımsız aday

Ödemiş'te doktor Mehmet Bayındır milletvekili adaylığını açıkladı. İzmir 2. Bölge'den bağımsız olarak seçimlere girecek olan Bayındır, Ödemiş Ulus Meydanı'nda adaylık açıklaması yaptı.

TAKİP ET

Meydana Efe müziği eşliğinde ve at sırtında gelen Mehmet Bayındır, İstiklal Marşı'nın on kıtasını okuyarak başladı konuşmasında birlik mesajı verdi.

Adaylık süreci ve vaatleri hakkında Tv9 İzmir kanalına konuşan Bayındır şunları söyledi: 'O kadar heyecanlıyım ki o kadar mutluyum ki… Allah'ın izniyle inşallah önümüzdeki 14 Mayıs'ta halkımızın büyük desteğiyle Küçük Menderes Havzası'nın başta olmak üzere lokomotif olarak bütün İzmir ikinci bölgeden seçmenleri kendi özgür iradelerinin, kendi hür iradelerinin mecliste yansıtılması için büyük bir fırsat sunuyoruz. Bu fırsatı değerlendirmelerini istiyoruz. Çünkü artık bölgemizin sorunlarını TBMM'ye aktarmak için halkla irtibatını kesmeyen milletvekillerine ihtiyaç var. Şu ana kadar ki sistemde maalesef milletvekillerini halk doğrudan seçemiyor. Tamamen genel merkezlerin kontrolünde önümüze konulan listeye göre seçiliyor. Dolayısıyla halktan kopuk milletvekilleri isteseler de bölgesinde hizmet veremiyorlar. Buranın sorunlarını da Meclis'e taşıyamıyorlar. Onun için biz bir hekim gözüyle dedik ki siyaset hasta, çare ameliyat dedik. Ondan sonra yola çıktık. İnşallah hep birlikte bu işi başaracağız.'

 

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme