4 çeşit yemek 45 TL | Buca Belediye Lokantası'nın ikincisi açılıyor

Buca Belediyesi, 4 çeşit yemeğin 45 TL fiyattan halka sunulacağı ikinci kent lokantasını açıyor. Bakın lokanta nerede ve ne zaman hizmet verecek?

Buca Belediyesi, sosyal demokrat belediyecilik anlayışı doğrultusunda ilkini Ocak ayında açtığı Belediye Lokantası'nın ikincisini yarın Mustafa Kemal Mahallesi Gediz Ek Hizmet Binası'nda hizmete sunacak. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, ekonomik zorluklar karşısında vatandaşların sağlıklı ve uygun fiyatlı yemeklere ulaşabilmesi amacıyla başlatılan bu projede dayanışmanın büyüdüğünü vurguladı.

İkinci Belediye Lokantası'nda dört çeşit yemekten oluşan menü 45 TL karşılığında vatandaşlara sunulacak. Başkan Duman, "Ekonomik kriz birçok insanın sağlıklı gıdaya erişimini zorlaştırıyor. Böyle bir ortamda yerel yönetimlerin harekete geçmesi gerekiyor," dedi.

ÜÇÜNCÜ LOKANTA DA YOLDA

Buca'da dayanışmayı artıran bağışlar ve askıda yemek uygulamalarıyla güçlenen bu projede, üçüncü Belediye Lokantası'nın da yakında açılacağı müjdelendi. Duman, Tınaztepe Kampüsü karşısında öğrencilere daha fazla ulaşmak amacıyla yeni bir lokanta için hazırlıklara başladıklarını belirtti.

Bakmadan Geçme