4 kişilik aile trafik canavarı kurbanı

Muğla’nın Marmaris Devlet Hastanesi'nde birlikte görev yaptığı karısını, yeni görev yeri olan Manisa Alaşehir'e götürmek üzere...

TAKİP ET

Muğla'nın Marmaris Devlet Hastanesi'nde birlikte görev yaptığı karısını, yeni görev yeri olan Manisa Alaşehir'e götürmek üzere 2 küçük kızıyla birlikte yola çıkan Hasan Çetinkaya'nın (35) kullandığı otomobil Denizli Buldan'da TIR'ın altında kaldı. Kazada baba Hasan Çetinkaya (35), anne Ümmü Çetinkaya (31), kızları Ece İkra Çetinkaya (6) ve 3 yaşındaki İdil Çetinkaya hayatını kaybetti. Yeni bir hayat için yola çıkan sağlıkçı aile için dün Ümmü Çetinkaya'nın baba ocağı olan Manisa Sarıgöl'de cenaze namazı kılındı. Hayatını kaybeden 4 kişilik aileden baba ve 3 yaşındaki kızı Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde defnedilmek üzere yola çıkarken anne ve 6 yaşındaki kızı ise Sarıgöl'de defnedildi.

Cenazede Ümmü Çetinkaya'nın babası Ramazan Karakuyu annesi Hamide Karakuyu ile Hasan Çetinkaya'nın Kahramanmaraş'tan gelen kardeşleri güçlükle ayakta durabildi. Cenaze namazına Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, genç çiftin Marmarais'teki mesai arkadaşları aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. (İHA)

 

.

Bakmadan Geçme