4 ton balığa el konuldu!

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü‘nün öncülüğünde gerçekleşen operasyon, yasa dışı avcılıkla mücadele kapsamında önemli bir...

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün öncülüğünde gerçekleşen operasyon, yasa dışı avcılıkla mücadele kapsamında önemli bir başarıya imza attı. Operasyon sonucunda, toplamda 4 ton balığa el konuldu.

SU ÜRÜNLERİ DENETİMLERİNDE 1 TON MEZGİT, 3 KASA MİRLAN VE 4 ADET KARAGÖZ ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen su ürünleri denetimleri sırasında, 70 kasa mezgit, 3 kasa mirlan ve 4 adet karagöz olmak üzere toplamda 1 ton su ürününe el konuldu.

YASA DIŞI TİCARİ AVCILIKLA MÜCADELEDE BEYKOZ VE SARIYER'DE ETKİN DENETİM

Beykoz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Sarıyer Kolluk Destek Tim Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen su ürünleri denetiminde, yasa dışı ticari avcılık yapanlara karşı etkin mücadele sürdürüldü. Beykoz Gümüşsuyu bölgesinde yapılan denetimlerde, boy yasağına aykırı olarak nakledilen 180 kasa sarıkulak kefale ele geçirilerek el konuldu.

4 TON SU ÜRÜNÜ SOSYAL YARDIM KURUMLARINA BAĞIŞLANDI, 78 BİN 746 TL İDARİ PARA CEZASI KESİLDİ

El konulan 4 ton su ürünü, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü tarafından kamuya mülkiyeti geçirilerek, sosyal yardım kurumlarına bağışlandı. Yapılan denetimlerde ise 3 kişiye toplamda 78 bin 746 TL idari para cezası kesildi.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme