450 TL'ye gün boyu eğlence

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki Tetusa A.Ş yönetimindeki Çeşme Alaçatı’daki Oasis Su Parkı tesisleri, bu yıl da...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki Tetusa A.Ş yönetimindeki Çeşme Alaçatı'daki Oasis Su Parkı tesisleri, bu yıl da alternatif eğlence imknlarıyla konuklarının güzel bir tatil geçirmesini sağlıyor. Hijyen ve güvenlik kurallarına önem verilen tesis, tatilcilerin tercihleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

İzmirli iş insanlarının ortaklığıyla geçmişte kurulan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki Tetusa A.Ş yönetimindeki Çeşme Alaçatı'daki Oasis Su Parkı tesisleri, bu yıl da konuklarına farklı eğlence imknı sunuyor. Ailelerin çocuklarıyla birlikte eğlenebileceği havuzları, heyecan dolu kaydırak parkurları, gün boyu animatörler eşliğinde oyunlar ve gösteriler ile bu yıl da günübirlik tatilin merkezlerinden biri olan Oasis Aquapark'ta, konuklar tatilin keyfini doyasıya çıkarıyor. 22 can kurtaranın görev yaptığı aynı zamanda acil durumlar için bir de revirin bulunduğu tesis, güvenli eğlence imknı da sunuyor.

Tesiste, 3 yaşa kadar olan ziyaretçilerden giriş ücreti alınmıyor. 4-13 yaş grubundakiler 350 TL, 13 yaş ve üzerindekiler 450 TL giriş ücreti karşılığında havuzlar, kaydıraklar ve tüm aktivitelerden gün boyu sınırsız yararlanabiliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ve Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şirketlerin personeline girişte yüzde 25 indirim uygulanıyor. Oasis su parkı İZENERJİ, Çeşme Belediyesi ve İzmirli yatırımcılar tarafından kurulmuştu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme