600 saatlik görüntü izlenerek yakalandı!

Olay, dün saat 09.00 sıralarında Kozağaç Mahallesi 232. Sokak’ta meydana geldi. Saldırı iddiasına göre, hafif ticari...

Olay, dün saat 09.00 sıralarında Kozağaç Mahallesi 232. Sokak'ta meydana geldi. Saldırı iddiasına göre, hafif ticari araca yaklaşan motosikletli bir şahıs, araçta bulunan kişilere yanındaki tabancayla ateş etti.

Bu saldırı sonucunda araçta bulunan E.G. (25), Altay A. (22) ve Çağatay Arpaz (33) isabet alan mermilerle yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirirken, saldırgan hızla olay yerinden kaçtı.

Yaralılar acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yapılan incelemeler sonucunda Çağatay Arpaz'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Diğer yaralılar ise tedavi altına alındı ve hastanedeki tedavileri devam ediyor.

Polis ekipleri, olayın aydınlatılması için yoğun bir çalışma yürüttü. Bu kapsamda, 150'ye yakın güvenlik kamerasının 600 saatlik görüntüsü incelendi. Yapılan çalışmalar sonucunda saldırıyı gerçekleştiren şahsın motosikleti kullanan 26 yaşındaki Ö.M. olduğu belirlendi.

Ö.M.'nin olayın ardından üç farklı araç değiştirerek Ürkmez Mevkii'nde saklandığı tespit edildi. Gece saatlerinde gerçekleştirilen operasyonla suç aleti olarak kullanılan tabanca ile birlikte zanlı yakalandı. Şüpheli, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Olayın detaylarına ilişkin soruşturma devam ediyor.

İHA

Bakmadan Geçme