İYİ Partili Avukat Ülkü Doğan: Rekabet değil hizmet yarışı

İYİ Parti İzmir Olağan Kongresi'ne sayılı günler kala, İzmir İl Başkan adayı Avukat Ülkü Doğan, 'Önümüzde...

TAKİP ET

İYİ Parti İzmir Olağan Kongresi'ne sayılı günler kala, İzmir İl Başkan adayı Avukat Ülkü Doğan, 'Önümüzde önemli bir seçim var. Biz bu seçim için iktidara talibiz ve bunun için çok çalışacağız' dedi.

İYİ Parti İzmir İl Başkan ada­yı avukat Ülkü Doğan, yaptığı açıklamada kongrede Sinan Bezircilioğlu'nun rakibi değil İYİ Partili bir arkadaşı oldu­ğunu dile getirdi. Amacının İYİ Parti İzmir'in ilk kadın başkanı olmak olduğunu söy­leyen Doğan, ''Neden İzmir'de de bir kadın eli değmesin' di­yerek yola çıktık. Meral Akşe­ner'in İYİ Parti'yi kurmasın­ dan sonra Türkiye'de her şey çok değişti ve iyiye gitti. İnşal­lah İYİ Parti iktidarı yolda, geliyor. Kadın elinin değmesinin
farkını Meral Hanım tüm Tür­kiye'ye gösterdi. Bizim de niye­ timiz bunu İzmir'de göster­mek. Bizim çıkış noktamız bir­lik, beraberlik ve teşkilatı tanı­ yan bilen bir kişinin yönetme­ ye talip olmasıydı' dedi.

'ÇOK ÇALIŞACAĞIZ'

Oğuzhan Yar ve Şakir Genç'in kendi lehine adaylık­ tan çekildiğini hatırlatan Do­ğan 'Bizimkisi bir hizmet yarı­şıydı. Rekabetimiz hizmet üze­ rineydi, bundan sonra hizmeti beraber yapacağız. Seçildiği­mizde çok şey değişe­cek, öncelikle çok çalışaca­
ğız. Önümüz­de önemli bir seçim var. Biz bu seçim için iktidara talibiz ve bu­nun için çok çalışacağız. Benim hemcinsle­ rim bu dediğimi anlar, kadın bir yandan şefkati sevecenliği samimiyeti diğer yandan azmi kararlılığı ve mücadelesini İYİ Parti'nin yeni döneminde gör­müş olacağız' diye konuştu.

'TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

Önceliklerinin 2023'te yapı­ lacak genel seçimler olduğu­nun altını çizen Doğan, 'İYİ Parti'nin önceliği ve amacı hal­ ka hizmet etmek. İzmir'de ne­ rede sorun varsa onun takipçi­si olacağız. İttifak ortağımız CHP ile de mutlaka bunları is­tişare edip üzerimize düşeni yapacağız' ifadelerini kullandı.

Özel Haber: SILA ARABACIOĞLU

Bakmadan Geçme