9 Eylül Voleybol Turnuvası coşkuyla gerçekleşti

Bayraklı Belediyesi, İzmir'in kurtuluşunun 102. yıl dönümü kapsamında anlamlı bir voleybol turnuvasına ev sahipliği yaptı.

Turnuvada Bayraklı Belediyesi Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını kazandı.

Turnuva Detayları

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada, 4 takım mücadele etti. Turnuva, İzmir'in kurtuluş coşkusunu sahalara taşıyarak renkli görüntülere sahne oldu. Çekişmeli geçen maçlar sonucunda, Bayraklı Belediyesi Voleybol Takımı birinci olarak şampiyonluk elde ederken, Efor Voleybol Takımı ikinci, Trabzongücüspor üçüncü ve KASK Voleybol Takımı dördüncü oldu.

Ödül Töreninde Sanatçı Sürprizi

Turnuva sonrası düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren takımlara ödülleri ünlü sanatçı Işın Karaca tarafından verildi. Karaca, dördüncü olan KASK Voleybol Takımı'na ödüllerini takdim etti. Üçüncülük ödülünü Trabzongücüspor adına Bayraklı Belediyesi Meclis Üyesi Fikret Karabağ, ikincilik ödülünü Efor Voleybol Takımı adına Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Levent Öztürk ve şampiyon Bayraklı Belediyesi Voleybol Takımı'nın kupasını ise Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürü Utku Baş sundu.

Başkan İrfan Önal'ın Açıklamaları

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, etkinlikteki coşkusunu ve turnuvanın önemini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “İzmir'in kurtuluşunun 102. yıl dönümünü coşkuyla kutladığımız bu anlamlı günde, sporun birleştirici gücüyle turnuvamıza katılan tüm takımları tebrik ediyorum. Bu turnuva, gençlerimizin enerjisi ve azmiyle daha da anlam kazandı. Bayraklı Belediyesi olarak, sporu ve gençlerimizi her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle anıyorum. 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu kutlu olsun.”

Bakmadan Geçme