A101 Ekim kampanyasında enflasyona meydan okudu! Yüzde 30 indirim hangi ürünlerde geçerli?

A101 Marketlerinin ekim ayı kampanyası resmen enflasyona meydan okuyor. Bir çok ürün grubunun tümünü kapsayan yüzde 30'lara varan indirimler var.

5-11 Ekim 2024 tarihleri arasında A101 marketlerinde alışveriş yapmanın tam zamanı! Bu hafta, birçok üründe kaçırılmayacak indirimler sizleri bekliyor. İşte detaylar:

İndirimli Ürünler:

  • Makarnalarda %15 İndirim
    Lezzetli ve pratik makarnalar, bu hafta %15 indirimle sofralarınızı süsleyecek. İhtiyacınız olan tüm çeşitleri uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

  • Cam Ürünlerinde %20 İndirim
    Mutfağınızı ve evinizi güzelleştirecek cam ürünlerde %20 indirim fırsatı. Şık ve dayanıklı cam eşyalar için A101'e uğrayın.

  • Çikolatalarda %30 İndirim
    Çikolata severler için harika bir fırsat! Tüm çikolatalarda %30 indirim ile tatlı bir keyif yaşama zamanı. Sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

  • Tüm Bal, Reçel ve Krem Çikolatalarda %25 İndirim
    Kahvaltılarınızı tatlandıracak bal, reçel ve krem çikolatalar, bu hafta %25 indirimle sizleri bekliyor. Doğal ve lezzetli ürünlerle sağlıklı bir kahvaltı yapın.

  • Tüm Çorap ve İç Giyim Ürünlerinde %20 İndirim
    Şıklığınızdan ödün vermeyin! Tüm çorap ve iç giyim ürünlerinde %20 indirim fırsatını kaçırmayın.

  • Tüm Kuru Yemişlerde %15 İndirim
    Atıştırmalık olarak tercih edilen kuru yemişlerde %15 indirim ile sağlıklı beslenin. Farklı çeşitler ve lezzetler A101'de sizi bekliyor.

  • Tüm Toz Deterjanlarda %15 İndirim
    Temizlikte tasarruf edin! Tüm toz deterjanlarda %15 indirim ile hijyenik bir ev için alışveriş yapabilirsiniz.

Fırsatlarla Dolu Bir Alışveriş Deneyimi!

Bu fırsatları kaçırmayın! A101, 5-11 Ekim 2024 tarihleri arasında sizlere en iyi ürünleri en uygun fiyatlarla sunuyor. İndirimli ürünleri görmek ve alışveriş yapmak için en yakın A101 marketine uğrayın!

Bakmadan Geçme