Abdül Batur: Partimiz başarısı için çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız!

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kıyı Ege Belediyeler Birliği önceki dönem başkanı Abdül Batur'a plaket verdi.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği Ekim Ayı Meclis toplantısı Balçova Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıda; Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, önceki dönem Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve önceki Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, birlik üyesi belediyelerin başkanları ve gazeteciler katıldı.

Başkan Ahmet Aras, meclis toplantısı öncesi birliğe 17 yıl başkanlık yapan önceki dönem Konak Belediye Başkanı ABdül Batur'a plaket ve nazar boncuğu takdim etti.

Plaket takdiminin ardından konuşan Abdül Batur, belediye gelirleri yasası için 15 yıl çalıştıklarını belirterek, "Değerli arkadaşlar, ben bu kurulun yaklaşık 17 sene başkanlığını yaptım. Kıyı Ege Belediyeler Birliği'nin, kurumsal yapıya kavuşması kapsamında, belediyelerin sıkıntılarını hükümet nezdinden görüşülmesi kapasamında bazı çalışmalarımız oldu. Belediye gelirlerinin yasasının değiştirilmesini, 15 senedir söylüyoruz. 15 senedir gerekli mercilere, bakanlıklara bu konuları aktardık. Türkiye Belediyeler Birliği'nin başında da Ekrem İmamoğlu gibi güçlü bir isim var. Belediyelerin bu süreçte ekonomik sorunları var, Allah kolaylık versin hepinize. Bundan sonra sizlerin başarısı, partimizin başarısıdır. Ben partili bir başkandım, partimiz için çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız" diye konuştu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme