ADD depremzede çocuklara Metropolis’i gezdirdi

Özellikle öğrenciler için gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle ön plana çıkan Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şubesi, kültürel...

Özellikle öğrenciler için gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle ön plana çıkan Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şubesi, kültürel ve sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Her yıl öğrencileri Çanakkale, Afyon Kocatepe, Dumlupınar ve Sarıkamış gibi milli mücadelenin kilit noktalarına götüren Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şubesi, bu kez depremzede öğrencileri Torbalı'daki Metropolis Antik Kenti'ne götürdü. 5 bin yıllık tarihi geçmişi olan Metropolis Antik Kenti'ne gelen öğrenciler, rehber eşliğinde kenti gezdi. Burada Metrpolis'in geçmişi hakkında da çocuklara yetkililer tarafından önemli bilgiler anlatıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şubesi Başkanı Emine Ece, yaptığı açıklamada 'Deprem bölgesinden gelen çocuklarımıza ilçemizin en önemli değerlerinden bir tanesi olan Metropolis Antik Kenti ziyaret etmelerini sağladık. Onlara ilçemizin tarihi ve kültürü hakkında bilgi sahibi olmaları için çalışmalarımız devam edecek' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme