AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan, çocukların bayramını kutladı

Kucukmenderes.com internet sitesinden Aydeniz Çalık'ın haberine göre AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir 2'nci bölge...

TAKİP ET

Kucukmenderes.com internet sitesinden Aydeniz Çalık'ın haberine göre; AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir 2'nci bölge 1'nci sıra Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri çerçevesinde Bostanlı sahilde vatandaşlara ziyaret gerçekleştirerek ramazan bayramlarını kutladı. İnan 23 Nisan etkinlikleri kapsamında çocuklara oyuncak hediye dağıtarak çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Yoğun ilginin olduğu etkinlikte vatandaşlarla sohbet eden Eyyüp Kadir İnan 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. İzmir'in sorunların çözümü için canla başla çalışacağını belirten İnan, İzmir'in diğer şehirlerden çok geri kaldığını söyleyerek özellikle sahildeki koku ve çöp sorununu çözemeyen Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi.

CHP'nin milletvekili adaylarını da eleştiren Eyyüp Kadir İnan, adayların İzmir'le yakından uzaktan alakası olmadığını İzmir'in sadece Karşıyaka, Alsancak ve Konak'tan ibaret sandıklarını söyledi. (M.T.)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme