AK Parti İzmir 1. Bölge’den Milletvekili seçilen Şebnem Bursalı kimdir?

1972 doğumlu olan Şebnem Bursalı, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Aslen Aydın’lıdır. Kökeni ise Karadeniz ve...

TAKİP ET

1972 doğumlu olan Şebnem Bursalı, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur.

Aslen Aydın'lıdır. Kökeni ise Karadeniz ve Balkanlara kadar uzanmaktadır. Selanik, Arnavut göçmeni ve Trabzon Sürmeneli bir anne ve yörük bir babanın kızıdır.

Üniversite eğitimi sonrasında 1993 ve 1994 yılları arasında 'Reha Muhtar ile Ateş Hattı' isimli programda yapım elemanı ve muhabir olarak TRT'de görev yapmıştır. Daha sonra Gün Gazetesi muhabirliği, Yeni Asır gazetesi köşe yazarlığı yapmış 1995 senesinde Yeni Asır Ankara Temsilcisi olmuştur.

Atv'de 'İktidar Oyunu' haber programı, Sabah Ankara'da 'Şebnem Bursalı'nın Oltasına Takılanlar' isimli köşede, Takvim Gazetesi Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmenliği, Atv Ankara Temsilciliği, Takvim Gazetesi Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı, Sabah muhabir ve röportaj yazarlığı gibi birçok kurum bünyesinde görev almıştır.

Bursalı son olarak, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri'nde AK Parti İzmir 1. Bölge'den milletvekili adayı olmuş ve resmi olmayan sonuçlara göre adaylığı kazanmıştır.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme