AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ: İşimiz vaktimizden fazla!

Aysun Güler/Yeni İzmir- İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Bornova'da Kütahyalı Federasyon Dernekler ve Dernekler...

TAKİP ET

Aysun Güler/Yeni İzmir- İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Bornova'da Kütahyalı Federasyon Dernekler ve Dernekler Birliği yönetimi ve üyeleriyle buluştu. Hamza Dağ Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda STK'lara verecekleri desteklerden, şehre kazandıracaklarından bahsetti.

Hamza Dağ açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Bugüne kadar şehirde yapılmamış işleri yapacak olma fırsatı beni çok heyecanlandırıyor. 13 Şubat'ta İzmir projelerimizi anlatacağımız lansman düzenleyeceğiz. 13 Şubat'ın ardından İzmirli vatandaşlarımız şehre neler kazandırılacağını konuşacak. Farklı yönetim ile İzmir'e kazandırılan, sonra kaldırılan ulaşımda 90 dakika uygulamasını da geri getireceğiz. 2 aylık süre kaldı. İşimiz vaktimizden fazla. Ben buradaki hemşehrilerimize oy istemek için gelmedim. Biz defalarca sizlerle aile gibi olduk. Aile gibi muhabbetimiz var. Ben sizlerden 2 ay boyunca çalışmanızı, benden haber bekleyerek değil, etrafımıza eşimizi dostumuza bize oy vermeyenlere gitmenizi istiyorum. Bu seçim İzmir'in hizmet belediyeciliği ile buluşacağı bir seçim.

Bakmadan Geçme