AK Parti İzmir'de delege seçimlerini tamamladı

Delege seçimlerinden sonra , İl Başkanı Saygılı'dan güçlü gelecek vurgusu yapıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, hafta sonu 30 ilçede gerçekleştirilen delege seçimlerinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Saygılı, seçim sürecinin sadece bir kongre aşaması olmadığını vurgulayarak, AK Parti'nin demokrasiyi içselleştirmiş yapısının güçlü bir göstergesi olduğunu belirtti.

“İzmir'de Güçlü Bir Geleceği İnşa Ediyoruz”

Delege seçimlerinin ardından mesajını paylaşan Bilal Saygılı, İzmir'de teşkilat mensuplarıyla birlikte ortak hedeflere doğru ilerlediklerini ifade etti. Saygılı, “AK Parti, demokrasi ve hizmet partisidir. Bugün İzmir'de her bir teşkilat mensubumuzla omuz omuza, ortak hedeflere yürüyerek güçlü bir geleceği inşa ediyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonunu İzmir'e taşıma kararlılığındayız” dedi.

“Kongrelerimiz Bayram Havasında Geçiyor”

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, kongre sürecinin önemini de vurgulayarak şunları kaydetti: “Bizim kongrelerimiz bayram hüviyetindedir. Bizim kongrelerimizde kavga ve menfaat değil, sevgi ve kardeşlik esastır. 30 ilçemizde gerçekleştirdiğimiz 8. olağan ilçe kongrelerimiz için delege seçimlerini birlik, beraberlik ve huzur içerisinde tamamladık. Bu süreç, teşkilatımızın demokrasiyi nasıl içselleştirdiğinin bir göstergesidir.”

“Hizmet İçin Birlikte Yürüyoruz”

Bilal Saygılı, İzmir'in hak ettiği hizmetlerle buluşması için AK Parti'nin güçlü vizyonunu taşıdıklarını belirtti. “Hep birlikte, İzmir'imizi hak ettiği hizmetlerle buluşturacak, Türkiye Yüzyılı'na yaraşır bir şekilde AK Parti'nin güçlü vizyonunu şehrimize taşıyacağız” diyen Saygılı, teşkilatın her kademesindeki yol arkadaşlarına teşekkür etti.

Delege Seçimleri Tamamlandı, Kongre Süreci Başlıyor

Saygılı, delege seçimlerinin ardından 8. olağan ilçe kongrelerinin kısa sürede başlayacağını belirtti. Bu sürecin AK Parti'ye ve millete hayırlı olmasını dileyen Saygılı, “Teşkilatlarımızın her kademesinde görev alan tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.


Bakmadan Geçme