AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı: Biz İzmir’iz, başarabiliriz!

AK Parti İzmir'in 30 ilçe tanıtım toplantısında açılış konuşmaları gerçekleşti. Toplantının açılışında konuşan İzmir AK Parti...

TAKİP ET

AK Parti İzmir'in 30 ilçe tanıtım toplantısında açılış konuşmaları gerçekleşti. Toplantının açılışında konuşan İzmir AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

İzmir'imizi yönetmeye talip olan kadrolarımızın açıklanacağı Aday Tanıtım Toplantımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sözlerime Hacı Bayram-ı Veli Hazretlerinin ifadeleriyle başlamak istiyorum. İnsan şehri inşa ederken, aslında taşın toprağın arasında kendisini inşa eder. Gönlünde her ne var ise şehir olarak görünür. Gönlü taş olanın şehri taş, gönlü aşk ile dolu olanın şehri Gülistan olur. Kararlıyız. İnşallah hemşerilerimizin desteği ve teveccühü ile İzmir'imizi Gerçek Belediyecilikle buluşturarak Gülistan'a dönüştüreceğiz. Bu şehrin insanına etkin bir şekilde hizmet etmek ve sorunlarını çözmek boynumuzun borcudur. Güzel İzmir; Canım İzmir, İzmir bizim memleketimiz, çaresiz değil, çaresi gönül belediyeciliğinde. Referansımız; liderimizin 25 yıl önce İstanbul'dan meşalesini yaktığı belediyecilik anlayışıdır. Biz İzmir'iz milletimizin desteği ve duasıyla başarabiliriz.

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu,'30 ilçesiyle büyükşehriyle bu güzel şehre hizmet için bugün bir yola çıkıyoruz. Bugün ki gibi el ele verip hizmet sancağımızı 30 ilçemizde de İzmir'de birlikte dalgalandıracağız. Zaferimiz kutlu olsun'' dedi.

Ak Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş

Ak Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, ''İzmir'in AK Belediyecilik ile tanışabilmesi için Hamza Dağ Belediye Başkanıyla tanıştırabilmek için toplanıyoruz. 20 yıl önceki İzmir'de şimdiki İzmir arasında devlet yatırımları haricinde bir şey görmek mümkün değil. Belediye hizmetlerinden İzmir faydalanamamış. Önümüzdeki süreçte 30 ilçemizde de Cumhur İttifakı başa geldiğinde İzmir artık Türkiye'nin güzellikleriyle, herkesin çok beğendiği bir İzmir kentine hep birlikte kavuşacağız'' şeklinde konuştu.

Aysun Güler

Bakmadan Geçme