AK Partili Başdaş belgeyi yayınladı: Konak Belediyesi Şevval Sam'a servet ödeyecek!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, 29 EKim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Konak'ta sahne alacak olan sanatçı Şevval Sam'a 5.3 milyon TL ödeneceğini iddia etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden konser ücretinin belgelerini yayımlayan AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, "Şehirde çözüm bekleyen sayısız sorun varken böyle astronomik bütçeyi eylenceye ayırmak düpedüz sorumsuzluk" dedi.

Konak Belediye Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'yu da sert bir dille eleştiren Başdaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"KONAK BELEDİYESİ'NDEN BÜYÜK SAVURGANLIK: KONSERE 5.3 MİLYON TL!

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Şevval Sam'a 5.3 milyon TL ödeyerek açıkça belediye bütçesini heba ediyor. Konaklı hemşehrimizin parası, iki saatlik bir konsere akıtılıyor. Bu israf, halkın sırtına yüklenen gereksiz bir harcama olarak karşımıza çıkıyor.

"BU PARANIN GÖSTERİŞ İÇİN HARCANMASI AFFEDİLEMEZ"

Şehirde çözüm bekleyen sayısız sorun varken böyle astronomik bir bütçeyi bir eğlenceye ayırmak düpedüz sorumsuzluk. Altyapı eksikleri, halkın asli ihtiyaçları dururken bu paranın gösteriş için harcanması affedilemez bir hata.

Dahası, organizasyonu İstanbul merkezli Vigor Sanat'ın alması, belediyenin yerel ekonomiyi göz ardı edip dışarıya kaynak aktardığının kanıtı. CHP'li belediyelerin daimi organizatörü olan bu şirket, halkın cebinden milyonları çekip alırken yerel firmalar ise dışlanıyor.

"NİLÜFER HANIM'IN İSTANBUL SEVDDASINA FEDA EDECEĞİMİZ BİR KONAK YOK"

Bu harcamanın hiçbir haklı yanı yok. Belediyenin bu parayı halkın gerçek sorunlarına değil de lükse harcaması, yönetim anlayışlarının da bir göstergesidir. Bu açıkça bir savurganlık ve yönetim zafiyetidir.

Nilüfer Hanım'ın İstanbul sevdasına feda edeceğimiz bir Konak yok! Yapılan bu büyük yanlıştan dönmelerini bekliyoruz."

KONAK BELEDİYESİ'NDEN BÜYÜK SAVURGANLIK: KONSERE 5.3 MİLYON TL!

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Şevval Sam'a 5.3 milyon TL ödeyerek açıkça belediye bütçesini heba ediyor. Konaklı hemşehrimizin parası, iki saatlik bir konsere… pic.twitter.com/DkdyNwFI0R — Mehmet Sait Başdaş???????? (@SAITBASDAS) October 17, 2024

Özel Haber

Bakmadan Geçme