AK Partili Dağ: CHP depremzedeleri barındıkları yerlerden çıkarmaya başladı

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, sosyal medya hesabı hesabından depremzedeler üzerinden yürütülen tartışmalara...

TAKİP ET

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, sosyal medya hesabı hesabından depremzedeler üzerinden yürütülen tartışmalara cevap verdi. Depremzede vatandaşların siyasi tercihleri yüzünden linç edilmeye çalışıldığını dile getiren Dağ, 'CHP'li belediyeler insanlığa sığmayacak şekilde depremzedelere yapılan yardımları kesmeye ve barındıkları yerlerden çıkarmaya başladı' dedi.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

Günlerdir kara bir propaganda yapılıyor ve acısı olan depremzede vatandaşlarımız siyasi tercihleri nedeniyle CHP'li troller tarafından sosyal medya üzerinden linç edilmeye çalışılıyor. Maalesef geldiğimiz noktada sosyal medya lincinden çıkmış bir durumla karşı karşıyayız. CHP'li belediyeler insanlığa sığmayacak şekilde depremzedelere yapılan yardımları kesmeye ve barındıkları yerlerden çıkarmaya başladı. Bu yakışıksız durumun derhal son bulması gerekmektedir. Bunun yanı sıra şu da unutulmasın ki bu ülkede hiçbir vatandaşımız sahipsiz değildir. Devletimizin ilgili kurumları herhangi bir mağduriyete izin vermeyecektir.

(S.A.)

Bakmadan Geçme