AK Partili meclis üyesinden skandal sözler: Ölenler de suçlu...

Yaşanan kadın cinayetlerine dair konuşan AK Parti Bayraklı Meclis üyesi Latif Aydemir'in 'Hanımlarımızın bir kısmını tenzih ederim ama öldürenler kadar ölenler de suçludur' ifadeleri sonrası meclis adeta buz kesti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis toplantısına, gündem dışı söz alan AK Parti Bayraklı Meclis üyesi Latif Aydemir damga vurdu.

Son günlerde yaşanan kadın ve çocuk cinayetlerinin konuşulduğu Mecliste AK Parti Bayraklı Meclis üyesi Latif Aydemir'in kullandığı "Hanımlarımızı kadınlarımızı tenzih ediyorum ama bir kısmı bayanlar olmak üzere erkeklerin de çoğunda öldüren kadar ölenler de suçludur. Bunu iyi irdelemek lazım" sözleri tepkilere neden oldu.

Aydemir'in sözleri sonrası AK Partili diğer meclis üyeleri bile buz kesti.

"ÖLDÜREN KADAR ÖLENLER DE SUÇLUDUR"

Latif Aydemir açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Takdirle izleyip uyulması gereken konular olduğunu düşünüyorum. Hanımlarımızı kadınlarımızı tenzih ediyorum ama bir kısmı bayanlar olmak üzere erkeklerin de çoğunda öldüren kadar ölenler de suçludur. Bunu iyi irdelemek lazım. Bakın hanımlarımızın bir çoğunu tenzih ederek dedim. O kadar çok şu an insanlar durduk yerde kameranın olmadığı yerde ufacık bir çentik atılsa direkt gözümüzü karakolda açarız. Bizim önceliğimiz; İzmir'deki yollarımız, sokaklarımız..."

Özel Haber

Bakmadan Geçme