AK Parti'li Özlem Zengin'e DEVA’dan destek

AK Parti’nin kadınları koruyan 6284 sayılı kanunu Yeniden Refah Partisi'yle yapılan görüşmelerde ele alması sonrasında açıklamalarda bulunan ve gerçekleştirdiği açıklaması nedeniyle tehdit edildiğini ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin’den destek geldi.

TAKİP ET

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e, AK Parti'nin kadınları koruyan 6284 sayılı kanunu Yeniden Refah Partisi'yle yapılan görüşmelerde ele alması sonrasında açıklamalarda bulunması ve gerçekleştirdiği açıklamaları nedeniyle tehdit edildiğini dile getirmesinin ardından DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin'den destek geldi.

AK Parti'li Özlem Zengin, Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılım şartı olarak sunduğu 6284 sayılı kanun için 'Kırmızı çizgimizdir' demişti. Bu ifadelerinin ardından ise Özlem Zengin, bir televizyon kanalına bağlanarak 'yüzlerce tehdit mesajı' aldığını açıklamıştı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen de sosyal medya hesabından Özel Zengin'e destek mesajında bulundu. Ekmen, mesajında şu ifadeleri kullandı:

'Hayatını partisi ve değerlerinin mücadelesine adamış, samimiyeti ve bağlılığı tartışılamayacak birine bu yoğunlukta tehdit endişe verici. Özlem hanımı yalnızlık hissine terk edip konuşmayanlar da bu saldırılardan sorumlu!'

Bakmadan Geçme