AK Partili Saygılı'dan 29 Ekim Mesajı: Bu miras yüzyıllarca yaşayacak

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 'Bu mirası yaşatmak ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, hepimizin en büyük sorumluluğudur' dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 101. yıl dönümünü kutlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kurtuluş Savaşı'ndaki azim ve kararlılıklarını vurgulayarak, bu mücadelelerin Türk milletinin bağımsızlık sevdasını tarihe altın harflerle yazdırdığını ifade etti. Saygılı, Cumhuriyet'in yalnızca bir yönetim biçimi değil, aynı zamanda milletin hürriyet, adalet ve bağımsızlık mücadelesinin taçlanmış hali olduğunu belirtti.

CUMHURİYET VE GELECEK SORUMLULUĞU

Saygılı, Cumhuriyet'in getirdiği kazanımları korumanın, tüm milletin ortak sorumluluğu olduğunu vurguladı: "Aziz milletimiz, Atatürk'ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözüyle vücut bulan bu kutsal emaneti koruyarak, her zaman Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkmıştır."

"TÜRKİYE YÜZYILI" VİZYONU

Mesajına devam eden Saygılı, son 22 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti hükümetlerinin Cumhuriyet'in kuruluş değerlerine bağlı kalarak ülkenin her alanda büyük bir gelişim ve dönüşüm yaşadığını kaydetti. "Milli iradeye dayanan yönetim anlayışımızla Türkiye, demokratik, ekonomik ve sosyal kazanımlarını artırmış, dünya sahnesinde güçlü ve saygın bir konuma gelmiştir" diyen Saygılı, “Türkiye Yüzyılı” vizyonunun milletin ortak geleceğini inşa etme yolunda önemli bir adım olduğunu belirtti.

"KAHRAMANLARIMIZI UNUTMADIK"

Cumhuriyetin kurulmasında emeği geçen tüm kahramanları rahmetle anan Saygılı, mesajında ayrıca şunları söyledi: "Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun! Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında, hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya ve bu kutlu mirası sonsuza dek yaşatmaya kararlıyız. Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde nice zaferlerle dolu bir geleceğe yürümesini temenni ediyorum."

Özel Haber

Bakmadan Geçme