AK Partili Saygılı'dan CHP'ye: Kendi siyasi fantezilerine İzmir'i kurban ettiler

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın seçim döneminde verdiği sözleri tutmadığını söyleyen AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, 'Kendi siyasi fantezilerine, rant kavgalarına kurban ettikleri İzmir'de kentsel dönüşüm başta olmak üzere, Körfez'deki çevre felaketi, ulaşım, trafik çilesi gibi büyük sorunlarımız var' diye konuştu

AK Parti Gaziemir İlçe Kongresi şölen havasında gerçekleştirdi. Mevcut Başkan İsmail Yaşadı'nın tek aday olarak girdiği kongrede söz alan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir'i yöneten Cumhuriyet Halk Partisi'ni sert bir dille eleştirdi.

İzmir'in sorunlarını tek tek sıralayan Başkan Saygılı, artık sabrıların taştığını söyledi.

Başkan Saygılı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"ARTIK HALININ ALTI DOLDU TAŞTI"

İzmir, CHP'nin elinde ne yazık ki irtifa kaybetmeye devam ediyor. Kendi siyasi fantezilerine, rant kavgalarına kurban ettikleri İzmir'de kentsel dönüşüm başta olmak üzere, Körfez'deki çevre felaketi, ulaşım, trafik çilesi gibi büyük sorunlarımız var. CHP sorunları çözmek yerine onlarca yıldır yaptığı gibi halının altına süpürüyor. Artık halının da altı doldu, sabırlar da taştı!

"SÖYLERKEN UTANIYORUM"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Gaziemirlilere verdiği sözleri hatırlatan Saygılı, "CHP Belediyeciliği Gaziemir'i adeta hizmetsizlik sarmalına mahkûm etti.İlçenin kalbi olan Abdullah Arda Meydanı'nın yenilenmesi tam bir yıl sürdü. Ancak buna rağmen meydandaki eksiklikler hala giderilemedi. Büyükşehir ve İlçe Belediyesi bir meydanı tam anlamıyla yapamadı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm alanı bir kangrene dönüşmüş halde. Bakınız,Gaziemir Aktepe Emrez Mahallesi Kentsel Dönüşüm 2011 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisinde kentsel dönüşüm kararı alındı. Bırakın buraya ev yapmayı, dostlar alışverişte görsün diyerek birkaç ufak düzenleme dışında adamakıllı imar planı bile yapmadılar. Bölgemizin en büyük kentsel dönüşüm alanından bahsediyoruz. Tam 122 hektar alan! Kapasitesi de 10 bin konut. Heba olup gidiyor.

Önceki dönem CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nu bu alana getirip siyasi şov yaptılar. 279 konut yapacaklardı kooperatif yöntemiyle, başlayıp bitiremedikleri bu alanda, 2 yılda, inşaat seviyesi yüzde 10'larda! Vallahi söylerken utanıyorum.
Aktepe-Emrez'de kentsel dönüşüm bölgesi olduğu içindoğalgaz yatırımı yapılamıyor.Vatandaşlarımızın ciddi sorunları var altyapı ile ilgili ama CHP oralı değil.

Gelelim Cemil Tugay dönemine, Cemil Tugay söz verdi mi? Verdi. Buradaki mağduriyeti giderceği yönünde açıklamalar yaptı!
Gaziemir'in sorunları çözüldü mü? Ciddi bir adım atıldı mı? Bırakın problemi ortadan kaldırmayı, bir pansuman formulü bile düşünüldü mü? Maalesef hayır" diye konuştu.

"GÖNÜLLERİ KAZANMADAN SANDIKLARI KAZANAMAYIZ"

Gaziemir'in ve İzmir'in sorunlarının çözümü için kapı kapı dolaşmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Saygılı, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı:

Gaziemirli bir çıkar yol arıyor.Çıkar yol bellidir. Sorunlara çözüm bulan, laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyan AK Parti. Gaziemir'e ve tüm İzmir'e insan odaklı eser ve hizmet siyasetini hâkim kılmak için çok çalışacağız. Kapı kapı gezeceğiz.Gönülleri fethedeceğiz.
Kardeşlerim! Gönülleri kazanmadan sandıkları kazanamayız. O yüzden bugünden itibaren vira bismillah diyerek Gaziemir'de çalışmaya başlıyoruz inşallah.

Özel Haber

Bakmadan Geçme