AK Partili Yıldız'dan 'Şevval Sam'' çıkışı: İstanbul, İzmir'in uydusu değildir!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda vereceği konser için Konak Belediyesi'nin sanatçı Şevval Sam'a 5 milyon 300 bin TL ödeyeceğinin ortaya çıkması üzerine Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'ya tepkiler çığ gibi büyüyor.

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş'ın yayınladığı belgelerin ardından Konak Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 5 milyon 300 bin TL ödeme yapacağı ortaya çıktı.

Belgelerin sosyal medyaya düşmesinin ardından tepkiler çığ gibi büyürken İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başklanvekili Hakan Yıldız, "Sosyal medyaya 176 milyon lira bütçe ayırıp, Roman vatandaşlara 1 milyon lira bütçe ayıran belediyenin faaliyetlerinden ne beklersin ki?" diyerek tepki gösterdi.

"İŞİN GARİBİ, İSTANBUL ISRARI..."

Gazetecilerin Konak Belediyesi'nin konser için Şevval Sam'a verilen bütçeye dair neden kimse konuşmuyor? sorusuna yanıt veren Yıldız, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Durum ortada, tablo da ortada. Kültür müdürü İstanbul'dan gelmiştir, o yüzden ulaşamıyorsunuzdur. İşin garibi bir İstanbul ısrarı var. Sİtanbul, İstanbul... İstanbul, İzmir'in uydusu değildir. İzmir kendine has bir şehirdir. Zaten personelinden 150 bin lira lastik parasını kesiyorsun, etkinlik ve konsere 5.4 milyon harcıyorsun. Sosyal medyaya, facebook'a 176 milyon lira bütçe ayırıp, Roman vatandaşlara 1 milyon lira bütçe ayıran belediyenin faaliyetlerinden ne beklersin ki?

Özel Haber

Bakmadan Geçme