Aksaray'da otobüs faciası: Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Aksaray - Ankara yolu üzerinde bir tur otobüsü devrildi. Maalesef kazada çok sayıda ölü ve yaralı var! Kaza nasıl oldu? Şoförün uyudu mu?

Aksaray-Ankara karayolunda bir tur otobüsünün devrilmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı, kimlik tespit çalışmaları sürüyor.

OTOBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Aksaray'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaşamını yitirdi, 29 kişi yaralandı. Kaza, Aksaray-Ankara karayolunun Acıpınar mevkiinde sabah 07.00 sularında yaşandı. Balıkesir Bandırma'dan yola çıkan, 45 HB 0560 plakalı Akhisar Seyahat firmasına ait yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

KURTARMA EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleler olay yerinde yapıldıktan sonra, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile çevredeki özel hastanelere sevk edildiler. Yaralılar arasında durumu kritik olanların bulunduğu öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza nedeniyle Ankara-Aksaray karayolu bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Ekiplerin yolu yeniden trafiğe açmak için başlattığı çalışmalar sürerken, kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti işlemleri de devam ediyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme