Aliağa Petkimspor, iç sahada ilk yenilgisini aldı

Aliağa Petkimspor, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde A. Efes'e 85-79 yenilerek bu sezon iç sahadaki ilk mağlubiyetini aldı.

Aliağa Petkimspor, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde A. Efes'e 85-79 yenilerek bu sezon iç sahadaki ilk mağlubiyetini aldı.

Aliağa Petkimspor, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde A. Efes'e 85-79 yenilerek bu sezon iç sahadaki ilk mağlubiyetini aldı. 4. hafta mücadelesinde, İzmir'deki ENKA Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip A. Efes, üstün bir performans sergileyerek maçı kazanmayı başardı. Bu sonuçla birlikte Aliağa Petkimspor, ligde 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle sezonu sürdürürken, taraftarının önünde yaşadığı bu ilk kayıpla büyük üzüntü yaşadı.

YENİLGİYİ TELAFİ ETMEYİ HEDEFLİYOR

Aliağa Petkimspor, 3 Kasım Pazar günü Fenerbahçe ile zorlu bir maça çıkacak. Takım, bu müsabakada galip gelerek A. Efes karşısındaki yenilgiyi telafi etmeyi hedefliyor. Öte yandan, Aliağa Petkimspor'un Avrupa arenasındaki performansı da dikkat çekici. Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde sezonun başında 2'de 2 yaparak başarılı bir başlangıç yapan İzmir ekibi, dış sahada Wilki Morskie Szczecin'i, iç sahada ise Oostende'yi mağlup etti. Ancak, geçtiğimiz hafta Unicaja Malaga karşısında yaşadığı mağlubiyetle Avrupa'daki ilk kaybını aldı.


Bakmadan Geçme