Altay'da düşüş sürüyor: 4 maçta 0 galibiyet!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son 4 maçında galibiyet elde edemeyen Altay, Türkiye Kupası'ndan da elenerek kötü gidişatını sürdürdü. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Altay, son 4 maçında galibiyet elde edemeyerek kötü bir gidişat sürdürdü. Sezona 24 Erzincanspor ile 0-0 berabere kalarak ve Sincan Belediyesi Ankaraspor'u 1-0 yenerek başlayan siyah-beyazlı ekip, sonrasında Kastamonuspor, Beykoz Anadolu ve Batman Petrolspor'a kaybederek 3 puana hasret kaldı. Bu süreçte yalnızca Fethiyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Puan tablosunda 15. sıraya gerileyen Altay, düşme hattının hemen üstünde yer alırken, kötü gidişata çözüm bulmakta zorlanıyor. Ayrıca, Türkiye Kupası'nda Karaman FK'ya 1-0 yenilerek turnuvadan da elenmesi, durumunu daha da zorlaştırdı. Böylece, son 5 resmi maçında galibiyet yüzü göremeyen Altay, 13 Ekim Pazar günü İskenderunspor ile karşılaşacak. Bu maçta, rakibini deplasmanda yenerek ligdeki kazanamama serisini sona erdirmek istiyor. Öte yandan, Altay Başkanı Süleyman Özkaral'ın, kulübe yatırımcı olabilecek şirketlerle temas halinde olduğu öğrenildi.

Bakmadan Geçme