Altay düşme hattında: Başkan Özkaral istifa mı edecek?

Altay, İzmir'de Karaköprü Belediyespor'a 2-1 yenilerek düşme hattına geriledi. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Altay, İzmir'de oynadığı 8. hafta maçında Karaköprü Belediyespor'a 2-1 yenilerek düşme hattına geriledi. Maç, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'ndaki çim bakımı nedeniyle İzmir Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Bu sonuçla birlikte Altay, 5 puanda kalarak birebir rakipleri Sincan Belediyesi Ankaraspor ve Karaköprü Belediyespor'un averajla gerisinde kalarak düşme tehlikesi yaşamaya başladı.

5 MAĞLUBİYET YAŞADI

Altay, üst üste üçüncü mağlubiyetini alırken, toplamda 6 maçtır galip gelemiyor; son galibiyetini ligin ikinci haftasında elde etmişti. Takım, bu süreçte 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşadı.

MALİ KRİZ VE İSTİFA ÇAĞRILARI

Kulüp, tarihinin en zor günlerini geçirirken toplam borcunun 800 milyon TL'yi aştığı bildirildi. Yatırımcı bulamayan yönetim, mali sorunları aşamazken, yaz döneminde doğal gazın kesilmesi gibi sıkıntılar yaşandı. Elektrik faturalarının gecikmeli ödendiği, yemek çıkmaması nedeniyle oyuncuların dışarıdan besin değeri düşük yemekler tüketmek zorunda kaldığı belirtildi. Başkan Süleyman Özkaral, takımın kötü gidişatı nedeniyle taraftarlar tarafından yoğun bir şekilde istifaya davet edilirken, bu protestolar sonrası nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Bakmadan Geçme