Altay Spor Kulübü olağanüstü kongreye gidiyor

Altay Spor Kulübü, olağanüstü kongre kararı aldı. Özgür Ekmekçioğlu’nun asırlık kulübü 400 milyon lira borçlandırarak görevinden...

TAKİP ET

Altay Spor Kulübü, olağanüstü kongre kararı aldı. Özgür Ekmekçioğlu'nun asırlık kulübü 400 milyon lira borçlandırarak görevinden ayrılmasının ardından başkanlık görevini devralmak üzere aday çıkmamış ve Ayhan Dündar önderliğindeki bir gurup taraftar, kulübün kayyuma devredilmemesi için yönetim kurulunu oluşturarak ateşten gömleği giymişti. Transfer yasaklarına ve maddi olanaksızlıklara rağmen Altay Spor Kulübü'nü 1. Lig'de tutmayı başaran Başkan Dündar ve ekibi, olağanüstü kongre kararı aldı. Kongre 28 Mayıs 2023 Pazartesi günü gerçekleşecek. Yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 5 Haziran Pazartesi günü kongre tekrar edilecek.

TARAFTAR AYHAN DÜNDAR'A MİNNETTAR

Borç yükü ve transfer yasağı nedeniyle kimsenin yönetime talip olmadığı bir dönemde kulübün kayyuma devredilmesi tehdidine karşı taşın altına gövdesini koyan Ayhan Dündar ve ekibi, hem kulübün 1. Lig'de kalmasını sağladı hem de FİFA'nın uyguladığı altyapı lisans yasağını kaldırdı. Yönetimin bu başarısı taraftarın taktirini kazandı. Ancak transfer yasağı önümüzdeki dönemde devam edecek.
Hasan Demir

Bakmadan Geçme