Altay Teknik Direktörü Djilali Bahloul basın toplantısı yaptı

Altay Spor Kulübü’nün yeni teknik direktörü Djilali Bahloul, bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Cezayir asırllı Fransız teknik...

TAKİP ET

Altay Spor Kulübü'nün yeni teknik direktörü Djilali Bahloul, bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Cezayir asırllı Fransız teknik adam, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, başarılı olacağına inandığını vurguladı.

Türkiye liglerini daha önce de takip ettiğini ve tanıdığını belirten Djilali Bahloul, anlaşmaya imza atmadan önce üç hafta İzmir'de kaldığını, Altay'ı incelediğini ve takımın üç maçını tribünden izlediğini belirtti. Altay'ın sahip olduğu genç oyuncuları yetenekli bulduğunu ifade eden Fransız teknik adam, takımın tek eksiğinin öz güven olduğunu ve bu sorunu aşacaklarına inandıklarını söyledi.

Antrenmanlarda futbolcuların performansını beğendiğini ifade eden Djilali Bahloul, uygun maç stratejileri uygulanması ve oyuncuların kendilerine güvenmeleri halinde takımın başarılı bir sezon geçireceğine inancının tam olduğunu ifade etti.

Türkiye'de hedefinin ne olduğu sorusu üzerine tecrübeli teknik adam 'Elbette en üst lig olan Süper Lig'de görev almak ve orada başırılı olmak isterim. Ancak benim görevim Altay'ı çalıştırmak, o yüzden Altay'ı Süper Lig'e taşımak ve bu tecrübeyi Altay ile birlikte yaşamak isterim' dedi.

Hem Marco Paixoa ve Murat Öztürk gibi 40 yaşın üzerindeki tecrübeli futbolcuları hem de Altay'ın alt yapısından yetişen genç futbolcuları çok beğendiğini ifade eden Djilali Bahloul, hedefe ulaşmak için en iyi 11 ile sahaya çıkacaklarını ve formayı hak edenin alacağını belirtti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme