Altay, Tuzlaspor'a 2-1 mağlup oldu 

Altay, TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki 5. hafta mücadelesinde Tuzlaspor'a 2-1 yenilerek, sezonun üst üste ikinci mağlubiyetini yaşadı. 

Altay, TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki 5. hafta mücadelesinde Tuzlaspor'a 2-1 yenilerek, sezonun üst üste ikinci mağlubiyetini yaşadı.

Siyah-beyazlılar, Tuzlaspor deplasmanında etkili bir oyun sergilemesine rağmen istediği sonucu elde edemedi. Maçın ardından Altay Teknik Direktörü Gökhan Karaaslan, takımının performansını değerlendirerek, “İkinci yarıda skoru bulup maça ortak olduk, fakat 3 kez çizgiden çıkartılan ve 2 direkt den dönen topumuz oldu. Bu oyundan mağlup ayrıldığımız için üzgünüm, ama mücadele eden oyuncularıma teşekkür ediyorum, hepsiyle gurur duyuyorum” dedi.

“KIRMIZI KARTLA OYUN DIŞINA ÇIKARILDIM”

Karaaslan, müsabakanın hakeminin yönetiminden memnun kalmadığını söyledi. özellikle ikinci yarıda rakip takımın zaman geçirmesine rağmen hakemin müdahale etmemesini eleştiren Karaaslan, “Rakibimizin özellikle 2. yarıda zaman geçirmeye yönelik sergilediği tutuma ayak uyduran ve oyunculara uyarıda dahi bulunmak için 90. dakikayı bekleyen hakemlere yönelik sarf ettiğim ‘zahmet ettiniz' kelimesi yüzünden kırmızı kartla oyun dışına çıkarıldım. Bu kararı anlamsız ve adaletsiz bulurken raporlarında sunacakları gerekçeyi merakla bekliyorum. Takımımızın oynadığımız oyunun üzerine koyarak devam edeceğini ve istenen sonuçları önümüzdeki haftalarda alacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Bizleri deplasmanda da yalnız bırakmayan taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bakmadan Geçme