Alzheimer hastası kadın kayboldu!  

79 yaşındaki Alzheimer hastası Şevkiye Parlak, Manisa'da kaybolduktan sonra arama kurtarma çalışmaları sonucunda bulundu mu ? Tüm ayrıntılar haberimizde...

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kaybolan 79 yaşındaki Alzheimer hastası Şevkiye Parlak, yaklaşık üç saat süren arama kurtarma çalışmaları sonucunda evinden 4 kilometre uzaklıktaki üzüm bağlarının arasında bulundu.

YAKINLARI KAYBOLDUĞUNU BİLDİRDİ

Saruhanlı ilçesi İstasyon Mahallesi'nde yaşayan 79 yaşındaki Şevkiye Parlak, dün akşam saatlerinde kayboldu. Alzheimer hastası olan yaşlı kadına ulaşamayan yakınları, hemen durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Kayıp ihbarı üzerine başlatılan arama kurtarma çalışmalarına Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de katıldı.

3 SAATLİK ARAMANIN ARDINDAN BULUNDU

İtfaiye ekiplerinin de desteğiyle yürütülen arama çalışmalarında, yaklaşık üç saat sonra sevindirici haber geldi. Şevkiye Parlak, Hacırahmanlı Mahallesi'ndeki tren yolu istikametinde, üzüm bağlarının arasında sağ salim bulundu. İtfaiye ekipleri yaşlı kadını sivil bir araç yardımıyla ana yola ulaştırdı ve burada bekleyen sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan kontrollerde, Parlak'ın sağlık durumunun iyi olduğu tespit edildi.

Kaynak: Basın Bülteni

Bakmadan Geçme