Amatör Spor Haftası’nda Torbalı’dan üç isme ödül

İzmir'de Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında  uluslararası, ulusal ve Anadolu Yıldızlar Ligi'nde başarıları ile temsil eden...

TAKİP ET

İzmir'de Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında  uluslararası, ulusal ve Anadolu Yıldızlar Ligi'nde başarıları ile temsil eden sporculara ödülleri verildi. Gerçekleştirilen ödül töreninde Torbalı'dan iki genç sporcu ve bir antrenöre ödül verildi. Sporun En'leri 2023 Ödül Töreninde Torbalı'dan başarılı Antrenör Erdem Dereboylu, tekvando branşından Zeynep Duru Tek, Kick Boks branşından ise Ali Koyuncu ödül aldı.

Törene İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Efkan Muhtar, spor hizmetleri müdürü, ilçe müdürleri, şube müdürleri, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı.

Antrenör Erdem Dereboylu yaptığı açıklamada, başarıları ile Torbalı'yı gururlandıran, Amatör Spor Haftası Sporun En'leri 2023 Sporun Ödül Töreni'nde sporcularım ile birlikte ödül almak gurur verici' dedi.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme