Ankara'da korkunç trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

Ankara'da lastik değiştirmek için yol kenarına park eden tıra arkadan çarpan otomobildeki 5 kişiden 2'si hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı. 

Ankara'nın Etimesgut mevkiinde meydana gelen feci kazada, park halindeki bir tıra çarpan otomobilin sürücüsü ve yanındaki 14 yaşındaki bir yolcu hayatını kaybetti. Olay, saat 13.00 sıralarında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, 40 ABU 420 plakalı tırın sürücüsü lastik değiştirmek amacıyla aracını yol kenarına park etti. Bu sırada, sağ şeritten İstanbul istikametine doğru seyreden V.B. yönetimindeki 71 AU 571 plakalı Fiat Palio, henüz bilinmeyen bir nedenle park halindeki tıra arkadan çarptı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye polis, karayolları ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahale sonrası otomobilin sürücüsü V.B. olay yerinde hayatını kaybederken, 14 yaşındaki R.A. hastaneye kaldırıldı fakat burada da kurtarılamadı. Olayda otomobilin tır sürücüsünün önlem amaçlı yola koyduğu reflektöre de çarptığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza nedeniyle bölgede trafik akışında aksamalar yaşandı. Yaralanan 3 kişi ise ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.


Bakmadan Geçme