Ankara’da zehirlenme olayıyla ilgili 2 kişi tutuklandı

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir apartmanda dün meydana gelen olayda, böcek ilacından kaynaklanan zehirlenme sonucunda 2 kişi...

TAKİP ET

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir apartmanda dün meydana gelen olayda, böcek ilacından kaynaklanan zehirlenme sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti ve 10 kişi ilaçlanmadan  etkilendi.

İhbar üzerine sağlık ekipleri, ailenin baş dönmesi, bulantı, kusma ve karın ağrısı gibi şikayetleriyle apartmana yönlendirildi. Polis, AFAD, UMKE, SAKOM ve GAMER ekipleri de olay yerine geldi.

Hastaneye kaldırılan 10 zehirlenme vakasıyla ilgili tedavilerin devam ettiği belirtildi. Bu arada, hayatını kaybeden anne ve kızının otopsi işlemleri Adli Tıp Kurumu'nda tamamlandı. Zehirlenme nedeniyle hastanede tedavi gören ve aynı aileden olan 2 kişinin cenazeleri de yakınlarına teslim edildi.

Emniyet tarafından yapılan soruşturma sonucunda, olayla bağlantılı olduğu düşünülen 5 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli serbest bırakılırken, ilaçlama firmasında çalışan B. A. ve İ.Ç isimli şüpheliler 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçlamalarıyla tutuklandı.

Olayla alakalı soruşturma devam ediyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme