Ankaralı Turgut'a vefa gecesi düzenlendi

Ankaralı Turgut'un gerçek adı nedir? Etkinliğe hangi yetkililer katıldı? Turgut neden geceye katılamadı? Vefa gecesinde kimler sahne aldı?

Sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Ankaralı Turgut, gerçek ismiyle Turgut Karataş için vefa ve yardımlaşma gecesi düzenlendi.

Bir süredir kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut, gerçek adıyla Turgut Karataş için bir vefa ve yardımlaşma gecesi düzenlendi. Geceye Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ankaralı Turgut'un kızı Hasret Karataş, sanatçı dostları ve hayranları katıldı. Turgut, tedavisinin sürmesi nedeniyle etkinliğe katılamadı; ancak Ömer Şahin gece boyunca bir konser verdi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, etkinlikte yaptığı konuşmada, Turgut Karataş'ın kendine özgü sesi ve esprili şarkılarıyla sadece Ankara'nın değil, tüm Türkiye'nin kalbinde yer edindiğini vurguladı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de Turgut'un neşeli şarkıları ve Ankara oyun havalarıyla birçok sanatçıya ilham kaynağı olduğunu belirtti.

Dr. Batuhan Mumcu, Ankaralı Turgut'u birkaç gün önce hastanede ziyaret ettiğini de ekledi. Turgut Karataş, gönderdiği video mesajında enfeksiyon riski nedeniyle programa katılamadığını ve etkinlikte sahne alan meslektaşlarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, bazı Ankaralı müzisyenler sahne alarak şarkılar söyledi ve oyun havaları çaldı. Dr. Batuhan Mumcu, Mamak Belediye Başkanı Şahin ve Hasret Karataş, birlikte sahneye çıkarak Ankara oyun havasına eşlik etti.

Bakmadan Geçme