Annesine doğum gününde şarkısını armağan etti

Müzisyen Özer Aygeç, Mart ayında müzik platformlarında yayınlanmaya başlayan Yollar Gittim'den sonra ikinci single'ı Düşmüş Melek'i de dinleyicisiyle buluşturdu

Yorumcu ve besteci Özer Aygeç'in söz ve müziği kendisine ait üç eseri sırayla dinleyicisiyle buluşuyor. İlk şarkısı Yollar Gittim, Mart ayında müzik platformlarında yayınlanan Özer Aygeç, 2 Ekim'de ikinci eseri Düşmüş Melek'i dinleyici ile buluşturdu.

Söz ve müziği kendisine ait üç şarkı besteleyen Aygeç, geçen yıl birlikte çalıştıkları müzisyen dostu Salih Korkut Peker ile kayıt çalışmalarına başladı. Yollar Gittim'i Mart ayında müzik severlerle buluşturduğunu hatırlatan Aygeç, “2. sırada kaydettiğimiz Düşmüş Melek çalışmamız tamamlandı. Ben bu şarkıyı ne zaman yayınlayacağımı düşünürken birden 2 Ekim tarihini seçmek bana çok güzel bir fikir olarak geldi. Annemin doğum günü olan bu tarihte ona bir sürpriz yapmak niyetiyle yola çıktım. Çevremde dostlarım uzun zamandır bu şarkının yayınlanmasını bekliyordu. Sürekli dost meclislerinde ne zaman çıkacağı konusu sorulur olmuştu. Kasım 2023'den beri şarkının çıkışı için gün sayıyordum. Bu şarkımda sevgi temasını işliyorum. Başta annem olmak üzere ışığımız olan tüm kadınlara hediye etmek istiyorum. Umarım herkes beğenir” diye konuştu.

Kayıttaki tüm enstrümanları kullanan müzisyen Salih Korkut Peker aynı zamanda mix ve mastering uygulamalarını da gerçekleştirdi. Aygeç, duygularına çok güzel tercüman olan bir çalışmanın ortaya çıktığını vurguladı.

Düşmüş Melek, Yollar Gittim şarkısı gibi başta Spotify olmak üzere tüm müzik platformlarda dinlenebilir.

Özel Haber

Bakmadan Geçme