Arda Turan gazetecilere kızdı!

Beşiktaş'a 2-1 kaybedilen maçın ardından gazetecilerin Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbiyi sormalarına sinirlenen Arda Turan, 'Bırakın bu gazeteciliği' dedi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 6. hafta sahasında Eyüpspor'u 2-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Karşılaşma, Beşiktaş taraftarları için heyecan dolu anlara sahne oldu. Beşiktaş'ın galibiyeti kadar maç sonrası Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın açıklamaları da gündeme neden oldu.

DERBİSİ SORULARINA TEPKİ

Maç sonu basın toplantısında Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili bir soru yöneltildi. Bu tepkiyi gösteren Turan, Beşiktaş-Eyüpspor'un öneminin ne olduğunu vurguladı. Genç teknik adam, "Bırakın bu gazeteciliği. Beşiktaş-Eyüpspor maçı varken, bana 9 kez derbiyle ilgili sorular soruyorsunuz. Sonra Arda sinirlendi" şeklinde konuşma örnekleri sert yanıt verdi.

Beşiktaş'ın sahada kazandığı galibiyet ve Arda Turan'ın açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı buldu. Maçın ardından yapılan yorumlarda hem Beşiktaş'ın performansı hem de Arda Turan'ın derbi sorularına karşı gösterilen tepki tartışması söz konusu oldu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme