Aris Medya'dan Ödemiş CHP İlçe Teşkilatı’na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı seçilen Bülent Eker konuklarını teşkilat binasında ağırladı. Ziyarette ülke gündemine dair...

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı seçilen Bülent Eker konuklarını teşkilat binasında ağırladı. Ziyarette ülke gündemine dair konuların yanı sıra Ödemiş'in güncel konuları ve sorunları üzerine istişare edildi.

Aris Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atahan Keçeci, Aris Medya olarak tüm partilere eşit mesafede olduklarını medya olarak hem yerelde hem de ulusalda tarafsız haberciliğin peşinde olduklarını dile getirdi. Yeni ilçe başkanına görevinde başarılar diledi.

Küçükmenderes Gazetesi imtiyaz ortaklarından, Antika Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yılmaz ise medyanın hem kurum ve kuruluşlara hem de insanlara yol gösterici bir rolü olduğunu ve yapılan her işin de siyaset üstü olması gerektiğine vurgu yaptı. Bülent Eker'e yeni görevinde başarılar diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bülent Eker yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek parti olarak her zaman medyanın yol gösterici olduğunu ve kendilerinin de hiçbir zaman bu gerçeklere kulak tıkmayacağını dile getirdi. Küçükmenderes Gazetesi ve Tv9 televizyonu başta olmak üzere Aris Medya'nın ilkeli haberciliğini her zaman takdir ettiğini ifade etti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme