Babadağ'ın zengin tarihi fotoğraf karelerine yansıdı

Denizli'nin Babadağ ilçesinde düzenlenen 6. BabaFest kapsamında açılan 'Babadağ'ın Tarihine Işık Tutan Fotoğraflar' sergisi büyük ilgi gördü. İlçenin geçmişine dair önemli anıları yansıtan fotoğraflar, festival ziyaretçileri tarafından beğeniyle karşılandı.

Festivalin ikinci gününde, Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, tüm Denizli halkını sergiyi ziyaret etmeye davet ederek, "Babadağ'ın zengin tarihini yansıtan bu fotoğraflar, ilçemizin unutulmaz hikayelerini gün yüzüne çıkarıyor. Necip Ağa Sokağı'ndaki sergimize gelerek geçmişle bağ kurabilir, ilçemizi daha yakından keşfedebilirsiniz” dedi.

Serginin ardından Atatürk İlkokulu'nda gerçekleşen yazar İsmail Yılmaz'ın söyleşisi ve imza günü de festivalin en beğenilen etkinliklerinden biri oldu. Başkan Kumral, söyleşi sonrası yaptığı açıklamada, “Kıymetli yazarımız İsmail Yılmaz, moderatör Doğan Değirmenci eşliğinde eserini ve yaşam öyküsünü bizlerle paylaştı. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederim” diyerek etkinliğin başarısına dikkat çekti.

Bakmadan Geçme