Bakan Şimşek uluslararası yatırımcılarla bir araya gelecek

Bugün Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uluslararası yatırımcılarla buluşacak. Türkiye Ekonomik Forumu adlı etkinlik, İstanbul’da...

Bugün Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uluslararası yatırımcılarla buluşacak. Türkiye Ekonomik Forumu adlı etkinlik, İstanbul'da gerçekleşecek ve yaklaşık 50 yatırımcının katılımıyla JP Morgan'ın organizasyonuyla düzenlenecek.

Forum, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın da iştirakiyle gerçekleşecek; etkinlikte önde gelen küresel şirketlerin temsilcileriyle özel görüşmeler gerçekleştirilecek.

Bakan Şimşek, etkinlik kapsamında uluslararası yatırımcılara Türkiye'nin ekonomik durumuna dair bir sunum yapacak. Sunumunun ardından farklı yatırımcı gruplarıyla birebir toplantılar düzenleyecek. Bu bağlamda, BlackRock, JP Morgan, Singapur Varlık Fonu ve Franklin Templeton gibi yatırım şirketlerinin temsilcileriyle özel görüşmeler gerçekleştirecek.

Ayrıca, etkinlik sırasında Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan da bir sunum gerçekleştirecek. Hem forum hem de görüşmelerin medyadan uzak bir şekilde gerçekleşeceği belirtiliyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme