Barbra Streisand'ın hayatı belgesel oluyor

Barbra Streisand hangi unvanı kazanmış bir sanatçıdır? Belgeselde ne tür arşiv görüntüleri yer alacak? Projeyi kim yönetiyor? Streisand, Oscar ödülünü kiminle paylaşmıştı?

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Barbra Streisand'ın hayatı ve kariyeri üzerine bir belgesel hazırlanıyor.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı ve oyuncu Barbra Streisand'ın hayatı ve kariyeri, bir belgesel projesine dönüşüyor. 82 yaşındaki Streisand, sanat kariyeri boyunca Emmy, Grammy, Oscar ve Tony ödüllerinin hepsini kazanarak 'EGOT' unvanını elde etti. Belgeselde, daha önce görülmemiş arşiv görüntülerinin yer alacağı belirtildi.

Henüz adı ve yayın tarihi açıklanmayan belgeselin yönetmenliğini Frank Marshall üstlenecek. Proje ile ilgili yapılan basın açıklamasında, Streisand'ın kariyeri boyunca yüzlerce saatlik kişisel video, fotoğraf, ses kaydı ve anıların belgeselde yer alacağı vurgulandı.

Barbra Streisand, "Yıllardır kasamda güvenle sakladığım büyük miktardaki içeriği paylaşmanın en iyi yolunu düşünüyordum. Birçoğu halk tarafından hiç görülmemiş veya duyulmamış bu filmler, fotoğraflar ve müzik, en değerli anılarımdan bazılarını barındırıyor," diyerek projeye duyduğu heyecanı dile getirdi. Yapımcı Alex Gibney ve yönetmen Frank Marshall ile bu yolculuğa çıkacak olmaktan memnuniyetini ifade etti.

Gerçekte Barbara olan adını 'kimseye benzememesi için' Barbra olarak değiştiren sanatçı, güçlü sesi ve romantik şarkılarıyla tanınıyor. Oyunculuk alanında da iddialı olan Streisand, 1968'de 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında kazandığı Oscar'ı Katherine Hepburn ile paylaşmıştı.

Bakmadan Geçme