Başakşehir Belediyesi Şahintepe mahallesini yeniliyor

Başakşehir Belediyesi, ilçe genelindeki yenilemelerine devam ediyor. Yeni sosyal alanlarıyla Şahintepe Mahallesi'nin çehresi güzelleştiriliyor. Başakşehir Belediye...

TAKİP ET

Başakşehir Belediyesi, ilçe genelindeki yenilemelerine devam ediyor. Yeni sosyal alanlarıyla Şahintepe Mahallesi'nin çehresi güzelleştiriliyor. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Martı Sokak'ta park incelemelerinde bulunarak mahalleye üç yeni park da yaptıracalarını söyledi.

'Park 800 metrekareden oluşuyor'

Başakşehir'i millet bahçeleriyle donatırken Başakşehirlinin nefes alacağı park alanlarının yapımını da sürdürdüklerini söyleyen Başkan Kartoğlu, 'Şahintepe Mahallemize de yeni park alanları kazandırmaya devam ediyoruz. Yapımını kısa süre önce tamamladığımız, Mart'ı Sokak'taki parkımız 800 metrekareden oluşuyor. Çocuklarımızın keyifli vakit geçirmeleri için çocuk oyun alanları, piknik masaları ve tek potalı basketbol sahamız bulunuyor' ifadelerini kullandı.

Üç yeni park daha

Şahintepe'ye üç yeni park daha yapılacağını belirten Başkan Kartoğlu, 'Kiraz Sokak, Nedim Sokak ve Uğur Mumcu Sokak'ta yeni parklarımızın lokasyonlarını belirledik. Hızla tamamlayıp komşularımızın hizmetine sunacağız. Yeni yatırımlarla şehrimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz' diye konuştu.(İHA)

Bakmadan Geçme