Başkan Duman: Ortak aklın gücüne inanıyorum

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, sokağın nabzını tutarak vatandaşlarla birebir iletişim kurmayı sürdürüyor. Başkan Duman, 'Ortak...

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, sokağın nabzını tutarak vatandaşlarla birebir iletişim kurmayı sürdürüyor. Başkan Duman, 'Ortak aklın gücüne inanıyorum. Bu şekilde Buca'ya daha iyi hizmet vereceğimizin bilincindeyim' dedi.

Başkan Duman, mahalle ziyaretlerini aksatmadan sürdürürken, kahvehaneler de ziyaret ettiği önemli duraklardan biri oluyor. Burada vatandaşlarla yüz yüze sohbet etme fırsatı bulan Duman, bu sayede hem sokağın nabzını tutuyor hem de belediyecilik çalışmaları için önemli geri bildirimler alıyor.

ORTAK AKIL VE VATANDAŞ KATILIMI

Başkan Görkem Duman, kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelmenin kendisine büyük bir memnuniyet verdiğini ifade ederek, 'Kahvehanelere gittiğim zaman vatandaşlarımız beni evlatları, kardeşleri gibi karşılıyorlar. Hep beraber bir masanın etrafında oturup Buca için yapacaklarımızı konuşuyoruz. Çoğu zaman bana öneri ile geliyorlar. Konuşup değerlendiriyoruz. Bu şekilde Buca'ya daha iyi hizmet vereceğimizin de bilincindeyim. Bu anlamda mahalle, esnaf ve kahvehane ziyaretlerimi sürdürmeye devam edeceğim' dedi.

GELECEK PLANLARI

Başkan Duman, bu tür ziyaretlerin Buca için çok değerli olduğunu belirterek, mahalle, esnaf ve kahvehane ziyaretlerine devam edeceğini açıkladı. Bu yöntemle hem halkın ihtiyaçlarını daha iyi anlayacaklarını hem de daha etkin çözümler üreteceklerini vurguladı.

LEYLA BİLGİ

 

 

Bakmadan Geçme