Başkan Eşki'den Bornova'ya altyapı müjdesi 

İZSU'nun Bornova'daki altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ömer Eşki, 50 yıllık soruna çözüm getirileceğini söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) tarafından ilçede yürütülen geniş kapsamlı altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Kazım Dirik Mahallesi'nde gerçekleştirilen incelemeye, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Çağatay Güç, Fen İşleri Daire Başkanı Sercan Kahya, Altyapı Koordinasyon Şube Müdürü Nurdan Er Erten ve Altyapı Koordinasyon İlçe Sorumlusu Hikmet Kaşıkara da katıldı.

Başkan Eşki, çalışmaların Bornova'nın 50 yıllık altyapı problemlerine çözüm getireceğini vurgulayarak, “Bornova'nın geleceği için büyük bir adım atılıyor” ifadesini kullandı. Ayrıca, çalışma yapılan ana caddelerin kısa sürede yeni baştan asfaltlanacağını müjdeledi.

Altyapı Çalışmaları Sona Yaklaşıyor

Başkan Eşki, ilçenin en işlek caddeleri olan Fatih Sultan Mehmet, Gediz ve Mustafa Kemal caddelerindeki altyapı çalışmalarının sona ermek üzere olduğunu belirtti. Bu caddelerdeki çalışmalar tamamlandığında, bölgeye sıfır asfalt serimi yapılarak yolların daha kullanışlı hale getirileceğini ifade etti. Eşki, “İlçemiz modern ve sağlam bir altyapıya kavuşacak” dedi ve altyapı yenileme çalışmalarının bölgenin genel yaşam kalitesini artıracağını vurguladı.

Vatandaşlara Hızlı Tamamlanma Sözü

Bölgedeki vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Başkan Eşki, projeler hakkında bilgi verdi. Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanacağına dair güvence veren Eşki, “İçiniz rahat olsun. En kısa sürede çalışmalar tamamlanarak yollarımız eskisinden daha iyi olacak” dedi.

Bornova'daki altyapı çalışmaları, hem bölgenin modernleşmesine katkı sağlarken hem de yerel halkın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Bakmadan Geçme